24 de juny del 2015

Gràcies, gràcies, gràcies,...

Fi de curs: Taller "Camins" 14-15   


Només puc dir-vos des del cor: GRÀCIES, GRÀCIES, GRÀCIES!!! Gràcies per ser-hi, gràcies per compartir el vostre camí i caminar plegats en una part del trajecte. Gràcies pels vostres aprenentatges, per la veritat que compartiu, per cada pas recorregut en aquest camí de vida. Gràcies per la confiança en aquest projecte que plegats hem construït. Gràcies per formar part de la meva realitat, aquella que no fa massa era just un somni.

Al vostre costat he après i he crescut tant!!! M’emporto bocins de cadascú dins meu. La trobada amb vosaltres m’ha transformat. I és que és això el que fem quan ens trobem sense cuirasses, quan simplement som a cada moment, TRANSFORMAR-NOS!

Cadascú de nosaltres és una peça de puzle que encaixa a la perfecció en el gran tapís de la humanitat. Desitjo de tot cor que trobeu el vostre encaix. Convençuda que tots estem fets de la mateixa essènica, l’AMOR, i que aquí venim a experimentar-lo en totes les experiències vitals. És tant senzill i complex com abraçar-ho tot... és tant senzill i complex com ser UN dins un TOT, i ser un TOT sense deixar de ser UN.

Bon estiu per tots, a l'octubre més!

Abraçada,
Roser

.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada